Fidget toys – pop it

Alla vet hur tillfredsställande det är att poppa bubbelplast. Nu finns en kul leksak med samma härliga popp-effekt .

Fidget kommer helt utan skärmar och har bubblor som ger ifrån sig ett poppande ljud varje gång du trycker på dem

Leksaken Fidget Toy – pop it, som är tillverkad i smart silikon, har funnits ett antal år men varit mest populär i USA och Asien. Syftet var att tillverka en leksak som lugnar stressade och hyperaktiva barn och fungerade ofta som ett verktyg för att elever skulle kunna behålla koncentrationen i skolan.  Gör även stor succé i Sverige bland alla barn och vuxna.

Du klämmer på den så ploppar “plopparna” ut på andra sidan och tillbaka när du trycker på andra sida. Det poppande ljudet som uppstår varje gång du trycker på den påminner om ljudet från bubbelplast, som vi alla suttit och klämt på någon gång.

Pop It Fidget Toy innehåller inga giftiga ämne och är helt smaklös (vilket är bra för barn som vill smaka på allt.) 

Dessutom kan du snabbt bota rastlösa händer, ångestfyllda kroppar och stressade hjärnor med den poppande leksaken. Poppa och vänd, poppa och vänd, poppa och vänd.

Det är helt enkelt en rolig  leksak som håller barnen sysselsatta flera timmar. Fidget Toy finns i många härliga färger och former. 

Trots att det är en leksak, är poppandet precis lika tillfredsställande för vuxna. Kanske något för stressiga dagar på hemmakontoret?