Köp vibrerande djuprengörare för ansiktet från Coolasteprylarna.se

  • 195 kr
  • 155 kr

Rengörare med vibration för ansiktet. Vibrerande djuprengöring för ansikte. Vill du bli riktigt ren och fräsch i ansiktet använd vår elektriska ansiktsreng


I lager

Rengörare med vibration för ansiktet.

 

Vibrerande djuprengöring för ansikte. Vill du bli riktigt ren och fräsch i ansiktet använd vår elektriska ansiktsrengöringsborste i silikon

Denna pulserande borste i mjukt silikon är hela 35 gånger effektivare på att rengöra hyn jämfört med bara händerna.

Vibrationerna gör att porerna tvingas öppna sig och släppa ut orenheterna. Då den är helt vattentät kan du med enkelhet ta med dig den i duschen.

Märk skillnaden redan efter första användningen och njut av känslan av att ha en frisk hy.

Rengör och exfolierar ansiktet försiktigt, tar bort sminkrester och rensar bort porer med högfrekventa soniska vibrationer i kombination med mjuka silikonborst för att uppnå frisk hud.

Återställer hudens fasthet med lågfrekventa pulsationer för att massera och slappna av i ansiktsmusklerna.

Produkten har 8 olika hastigheter

Tillverkad av BPA fri silikon av medicinsk kvalité som är naturligt resistent mot bakterieuppbyggnad vilket gör att den är enkel att rengöra och underhålla.

Fina silikonborst på ena sidan som sköter om känslig till normal hud och på baksidan bredare silikonborst som är bra till fetare hud.

  • Uppladdningsbar
  • Vattentät

Användning:
1. Applicera din vanliga rengöringsprodukt. Blötlägg ansiktsborsten och aktivera rengöringsläget.
2. Massera in rengöringen i ansiktet med ansiktsborsten i rengöringsläget under 1 minut. Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.