Köp glidskiva för effektiv träning från Coolasteprylarna.se

I lager.

149 krGlidskiva för effektiv träning av dina muskler.

 

Att ha bålstyrka är grundläggande för att utveckla kroppskontroll och bygga styrka i allmänhet. En av de bästa fördelarna med dessa glidskivor är att de aktiverar dina bålmuskler vid nästan alla övningar samt att det finns en mängd olika övningar att välja mellan. Glidskivor är högkvalitativa och hållbara, de kommer vara skonsamma mot dina golv samtidigt som de hjälper dig att bygga upp en stark bålmuskulatur.

  • Inkluderar: två stycken sliders som man kan placera sina fötter eller händer på.
  • Specifikation: Diameter 185mm, Innehåller inte PVC

VARFÖR SKA MAN TRÄNA MED Glidskivor?

Om du söker ett träningsredskap som är effektivt, mångsidigt och enkelt . Detta enkla träningsredskap är lätt att ta med sig, perfekt om du inte har tillgång till ett gym och kan användas på många olika sätt för att utmana hela din kropp.

Fördelarna är många fler än bara tillgängligheten, sliders kommer förbättra din flexibilitet, styrka och uthållighet.

Glidskivor kommer förbättra din core styrka drastiskt om du använder den rätt under en längre tid. De adderar nämligen en instabilitet i din träning som kräver att du jobbar mer för att hålla balansen i övningarna. Glidskivor har en något ostabil yta, vilket innebär att du aktiverar dina proprioceptiva system (receptorerna som styr din kroppsmedvetenhet) samtidigt som din core.