Köp F1 Flying Fidget Spinner flygande spinner från Coolasteprylarna

I lager.
119 kr

79 krF1 Flying Fidget Spinner svävar fritt med boomerang-effekt

 

F1 Flying Fidget Spinner är en flygande spinner, den svävar i luften och försvinner inte på grund av sin boomerang-effekten utan den flyger direkt tillbaka i dina händer. Den är lämplig för en person att leka ensam, men även bra för flera personer att leka med tillsammans. Den perfekta presenten för alla familjemedlemmar eller till en vän.

Enkel Installation:

Slå bara på enheten, snurra den snabbt medurs med LOGO-sidan uppåt,. Släpp fingrarna när motorerna börjar arbeta, skjut den och släpp den, kommer att flyga automatiskt och även komma tillbaka till dig;

Produktbeskrivning:

Pausläge:  Slå på enheten, släpp bara fingrarna när den snurrar stabilt, den kommer att hängas upp i luften eller stiga långsamt.

Boomerang-läge:  Slå på enheten, håll en 30 graders vinkel uppåt, tryck och släpp den mot vänster front om du håller den med din högra hand. Den flyger i en cykel och kommer tillbaka till dig.

Läge för låg höjd:  Slå på enheten, justera hissen till minimum genom att trycka på knappen 2 tills LED-lampan inte blinkar. Håll den horisontell och starta enheten, den kommer att vara i låg höjdflygning på marken.

Dykningsläge:  Slå på enheten, håll en 15 graders vinkel nedåt och starta enheten, den flygande spinnaren befinner sig i en låg höjdflygning på marken.

Specifikation:

1 Produktposition: liten leksakdrona

2 Modell: F1 FLYING SPINNER

3 Produktstorlek: 83,5 * 76,8 * 22,5 mm

4 Produktvikt: 17g

5 Batteri: 180mAh Polymerbatteri

6 Arbetstid: 4 minuter

7 Laddningstid: 18 minuter

8 Laddningsström: 5V 0,6A

9 Produktfärg: Svart / Vit

Vad ingår:

Manuell

Laddkabel

Flying Spinner