Köp Powerbank reseladdare från Coolasteprylarna.se

  • 169 kr
  • 89 kr

Powerbank reseladdare Ladda för semestern. Nu är det dags att sluta svettas när de sista plupparna på batteriet börjar gå åt, och inget eluttag finns i när


I lager

Powerbank reseladdare

 

Ladda för semestern. Nu är det dags att sluta svettas när de sista plupparna på batteriet börjar gå åt, och inget eluttag finns i närheten – med den här reseladdaren slipper du följa strömmen, utan låter strömmen följa dig istället. Så du slipper missa samtal, sociala medier eller ett avsnitt av favoritserien.

Reseladdaren är ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, du kan ladda batteriet i telefonen var du än befinner dig. Husvagnen, sommarstugan, flyget… alla platser är en laddstation. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, Blackberry, Sony, HTC, Nokia, LG Alla dessa och fler därtill går att ladda med reseladdaren. Dessutom kan du använda den till andra elektroniska produkter, till exempel digitalkameror, Bluetooth högtalare med mera – allt som har en USB-kabel.

Ladda upp den innan du åker, i väggen med en vanlig stickkontakt. Tack vare den smarta funktionen kan den aldrig bli överladdad, så när du haft reseladdaren på laddning över natten innan du ska åka, är den klar att kunna användas till dina elektroniska produkter. Bara anslut USB-kabeln till reseladdaren när behovet uppstår, så klarar du hela resan.

Reseladdaren är utrustad med ett Lithium-Ion batteri på 5600mAh och har två olika anslutningar, 1st USB Typ A hona för anslutning av din laddningskabel och 1st USB Micro-B hona för laddning av powerbanken.

Smidigt att kunna ladda sin telefon med reseladdare samt lysa upp semestern med den inbyggda ficklampan. 

Produktinformation:
Lithium-Ion batteri på 5600mAh.
Ingång : USB Typ Micro B hona, DC 5V 2A.
Utgång : USB Typ A hona, 5V 1A.
Storlek : 97 x 44 x 25 mm
Vikt : 
120 gram