Köp VR glasögon med hörlurar från Coolasteprylarna.se - billiga

I lager.
395 kr

255 kr

VR glasögon med hörlurar - billigast på nätet.


Oavsett om du är 20 eller 70 år, kommer våra VR-glasögon att förvandla sättet du spelar spel, tittar på filmer och utforskar virtuella världar med din smartphone."

Ett vanligt problem när man använder VR-glasögon är att de inte passar perfekt eller ger en suddig bild. Men med våra VR-glasögon med asfärisk HD-lins får du en skarp bild varje gång. Du kommer att få en imponerande synupplevelse med ett synfält på 90-100 grader, vilket ger en bred och realistisk vy.

Vi förstår också att varje persons ögon är unika, och därför har våra VR-glasögon en justerbar IPD (interpupillary distance) som kan anpassas mellan 58-67 mm. Detta säkerställer att du får den bästa visuella upplevelsen och undviker ansträngning eller obehag för dina ögon."

Vi har också tagit hänsyn till användarvänlighet och bekvämlighet. Med våra VR-glasögon behöver du inte oroa dig för att justera fokus varje gång du använder dem. Den fasta fokusskärpan på 37-45 mm ger dig ett klart och tydligt perspektiv direkt.

Våra VR-glasögon är utformade för att vara kompatibla med alla smartphones, oavsett om du har ett operativsystem som iOS, Android eller Windows Phone. 

De är också kompatibla med en mängd olika smartphones med skärmar på 4,7"-6,53". Och för dem som bär glasögon behöver du inte ta av dem när du använder våra VR-glasögon – de är bekväma att använda med glasögonen på.

Våra VR-glasögon är tillverkade av ABS-material, vilket gör dem hållbara och lätta att rengöra. Med måtten 220x108x258 mm och en vikt på endast 350 gram är de också lätta att bära med dig var du än går.

När du köper våra VR-glasögon kan du förvänta dig en spännande och känslomässig upplevelse. Du kommer att kunna utforska virtuella världar som om du var där personligen. Känslan av närvaro och immersion kommer att ta dig på äventyr, ge dig adrenalinpumpande spelupplevelser och till och med transportera dig till fantastiska platser runt om i världen utan att lämna ditt eget hem.

Sluta drömma och börja uppleva! Våra VR-glasögon är den perfekta följeslagaren för dina virtuella resa.