0

Ultraljudsavskräckare för gnagare och insekter All-in-1

I lager.

273 krULTRALJUD AVSKRÄCKARE FÖR GNAGARE OCH INSEKTER ALL-IN-1

 

Ultraljudsavskräckare för gnagare och insekter All-in-1  ultraljudsavskräckare är en teknologisk innovation i skadedjursindustrin. Den är utformad för att hålla skadedjur utanför ditt hem, garage kontor mm.

Inga kemikalier, inga fällor, inget gift och ingen laddning eller batteribyte. Du ansluter bara till ett uttag och det fungerar. 24 timmar om dygnet och utan att du kan höra, känna eller se något av det.

Elektromagnetismteknologi används mot spindlar, myror, kackerlackor, råttor och andra gnagare genom ultraljudsteknologi. Ultraljudsavskräckaren används även mot myggor och flugor.

 

ULTRASONISK skadedjursrepeller har:

– Inga kemiska produkter,

– Ingen underhållskostnad och

– Obegränsad varaktighet.

 

-LÄTT ATT ANVÄNDA

-Upptagningsområde upp till 60 kvadratmeter.. Ska man ha bra skydd i flera rum så rekommenderas att sätta en enhet i varje rum. Ultraljudsavskräckare är säkrare, renare och hälsosammare.

 

MILJÖVÄNLIG

En produkt för hemmabruk som fungerar 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år utan  farliga kemikalier som är giftiga eller avger skadliga lukt.

 

PRODUKTBESKRIVNING Ultraljudsavskräckare för gnagare och insekter All-in-1

ULTRALJUDs AVSKRÄCKARE är en  typ av högteknologisk elektroniska produkt, den använder högfrekvent ultraljud, vilket resulterar i 22 ~ 65KHZ Ultrasonic Sweep. Vetenskaplig forskning visar att myggor, kackerlackor, råttor och andra skadedjur störs av  Ultraljudsavskräckaren ljudvågor och frekvens vilket bidrar till att deras fysiologiska funktioner och det endokrina systemet kommer att störa och driva bort dem